téma: Albánsko autom august 2017

Pridať odpoveď
sasanka
19:40, 08. 09. 2017

Cestovali sme do Albánska autom bez prespatia. Doporučujem určite prespať v Kosove, nakoľko sme mali zbytočné čakania na hraničných priechodoch, naspäť domov sme cestovali cez Chorvátsko a cez Jadranskú magistrálu, doporučujem určite sa vyhnúť Chorvátsku a ísť cez kosov a srbsko, maďarsko na Slovensko.


Jánoš
07:36, 12. 09. 2017

sasanka, cesta do Albanska ako takeho alebo tranzit cez Albansko ma zaujima. Ak sa ti chce, skus napisat nieco viac o tejto krajine, iba ste tranzitovali, ci ste tam aj stravili dovolenku? A tiez ma zaujima prechod z Kosova do Srbska, pripadne opacnym smerom. Nie je s tym problem? Niekde tu sa to rozoberalo, ze Srbi na hraniciach robia problemy kvoli Kosovu a tiez viem, ze nasa zelena karta k PZP na uzemi Kosova neplati. Vdaka :)


sasanka
10:48, 12. 09. 2017

Ahoj my sme boli 4 noci v Albansku pri mori na Dračskej riviere a v na Golem novovybufovsne lrtovisko v Albansku. Ceny v restsuraciach za jedla a nspoje su nízke more teple piesok vyborný a ľudia veľmi srdeční milí a chudobní. Čo sa týka vstupu do Kosova tak sme museli zaplatiť poistenie 16 eur nasa zelena karta yam neplatí. Kosovo sa veľmi zmaha a buduje cesty du vo vystavbe. Vsetko bolo pk. Z Albanska doporučujem kvalitny konak ktory sa vyraba v konakarni Dutres predava sa aj v obchofoch aj popri ceste stoji 5 eit ale je kvalitny my sme vzali malo na skušku. Albansko doporučujem s prespatím autom na dovolrnku.


henry_sk
19:47, 21. 03. 2018

Albánsko sa podľa mňa autom neoplatí. Dosť rozbité cesty, divokí šoféri a lotéria na čistotu pri pláži. Zažil som...

Približne rovnaké km a ste v lepšej civilizácii - GR/IT/BG ...





Pridať odpoveď

Pridať odpoveď

Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.

Zapojte sa do diskusie!

Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)

Vytvoriť profil
(zaberie to menej ako 30 sekúnd)
Vytvoriť tému


Sledujte nás





1. Vytvorte si profil

Získate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA

2. Uložte si zážitky

Pridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.

3. Zdieľajte a diskutujte

Vytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.